Pennsylvania

View listings

Realigro.rs je prvi svetski pretraživač nekretnina gde možete da pronađete oglase za prodaju kuća u Pennsylvania

Некретнина за продају у Пеннсилванији

Граница је на сјеверу са државом Нев Иорк и Лаке Ерие, на истоку са Нев Јерсеијем и Делавареом, на југу са Мариландом и Западном Виргиниа, на западу са Охио-ом.

Ако тражите мирно место где куповина ваше имовине за продају у Пеннсилванији може бити право место. Пенсилванија је позната као држава квекера и налази се у североисточним и централно-атлантским регионима Сједињених Држава.

Познат је по седишту Либерти Белл-а, али држава има много тога да понуди.

Пенсилванија је, иако мање величине од других држава, прилично густо насељена. Држава се налази на 33. мјесту од 50 по величини, али је пета по броју становника.

Пенсилванија је добро успостављена у поређењу са неким "новијим" државама у једној од изворних колонија 13 САД.

Држава граничи са језером Ерие и ушћем Делавареа и има преко 100 миља обале.

Пенсилванија је држава богата индустријама. Неки примери примарних индустрија које утичу на економију Пенсилваније су пољопривреда, коцкање, биоскоп и банкарство. Постоје и неки историјски примери произвођача челика, посебно у Питсбургу.

Стопа незапослености у Пенсилванији готово је у равнотежи са националним просеком, што је показатељ здравог нормалног тржишта. Тренутно, стопа незапослености у држави износи 4,8%, што је исто као и прошле године.

Пенсилванија оцењује стопе за сваки рачун у држави.

Вредност некретнина за продају у Пенсилванији порасле су у периоду од једног месеца до једне године, а чак иу последњих 18 година повећале су се за више од 78%. То значи да је некретнина за продају у Пеннсилванији, купљена 2000. године, скоро удвостручила своју садашњу вриједност.

На тржишту некретнина у Пенсилванији, 66% становника посједује властите домове.

Узрок цене је предвиђање за предграђа у многим деловима Пенсилваније.

2018 ће вероватно бити година када ће тренд младих људи који живе у градским подручјима нестати и одлучити да се настане у разумнијим приградским насељима.

Пенсилванија нуди широк спектар места за живот од модерних градова до мањих и сликовитих градова, као и бројних индустријских градова. Ипак, неки градови се виде у смислу могућности.

Пример је Цхестерброок, ПА. Цхестерброок је оцењен као најбоље место за живот у Пенсилванији, па је идеалан град за продају некретнина у Пеннсилванији.

Просечна вредност куће у Цхестерброоку је већа од националног просека, али преко 80% становника је укључено у њихов случај у односу на станарину. Ово је добар показатељ разумне равнотеже између плата и економских трошкова.

Хоусервилле је још једно дивно место у Пенсилванији за живот. Тржиште некретнина у Хоусервиллеу је ниже од остатка државе, али се град сматра одличним мјестом за живот.

Уз растуће трошкове у урбаним срединама и повећање пожељности приградског града, биће занимљиво видјети како ће се тржиште некретнина у Пенсилванији одржати 2018. и 2019. године.

Mapa, kretanje cena i statistika

Srodne nekretnine

Cod. 15438

Prodaja Вила, Pennsylvania, Filadelfia, Philadelphia, West Mount Airy,19119

100,309,916.23RSD
Prodaja
Вила

406.45 m²
Дон ~ ~ ~ т Мис Овај леп, Куинтессентиал Филаделфији Почетна постављена на Серене имовине! Ово дивно-Одржава Центар сала Колонијални одише своје првоб...
Mapa, kretanje cena i statistika
 
 
2005-2021 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Podešavanja

    Za bolje korišćenje Realigro sajta, podesite podešavanja za jezik, valutu, kvadratnih metara ili ha ft

    Cет сада Не приказуј поново
BB